• se
  • fi
  • gb

Byggandet påbörjat

grvmaskin.jpg

grund1.jpg

Porto West ger dig en enastående chans att bekymmersfritt ta del av skärgårdens trevliga kvalitetsboende. Nu byggs det inflyttningsklara byggnader med egen tomt där du kan bo antingen året runt eller hålla som ditt fritidshem. Port West enastående förutsättningar på Kimitoöns västra strand vid porten till Gullkronan och Skärgårdshavet ger denna möjlighet. Själva området har underskön natur som ger trygghet och lugn. 

Den ca 600 meter långa stranden ger möjligheter till både båtliv och simning. Utöver detta får du alla de moderna livets bekvämligheter. På området finns en ny fastställd plan så byggnationen är garanterad. 

På området finns det färdigbyggd infra dvs vägar, vatten, avlopp, nätkontakt och även i stranden en marina. Kimitoöns mångsidiga betjäningsnät och hobbymöjligheter  finns till ditt förfogande. Samarbetspartners erbjuder bl.a. golf, ridning och stall, båtliv och jakt. 

Från Åbo är körtiden ca 45min och från Helsingfors ca 1:50 h.

arkfasad.jpg
20170412arkjulkisivut.pdf

arkbotten.jpg

20170412arkpohjaleikkaus.pdf


De under byggnad varande husen har en byggnadsyta på 91+8 m2 och en bostadsyta på 86m2, 2 sovrum+stort stugkök+loft+TR+KR+bastu+förråd+biltak+stor uteterrass med fin havsutsikt. Uppvärmning och ventilation med luftvärmepumpsystem. 

Allt färdigt med nyckeln i hand principen. Husets pris färdigt med tomt är 248.000 euro. Tomtens pris är 48.000 euro och byggnationen 200.000 euro, som betalas i 10 separata rater. För tomten går det överlåtelseskatt 4%, men ej för byggnaden.

portowest | Ylläpito | Kotisivuton.fi